Personvernerklæring

Hvem er vi

E-handel Norge AS (org.nr. 918831371) er en inkubator for netthandelselskaper. Vår nettstedsadresse er: https://e-handelnorge.no.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Dersom du bruker et kontaktskjema på nettstedet vårt, lagres de opplysningene du legger inn i skjemaet samt din IP-adresse. Dette for å unngå useriøse henvendelser, samt for å kunne følge deg opp med tilsvar på din henvendelse.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Trafikken på denne nettsiden spores med Google Analytics, for å kunne optimalisere innholdet og måle resultater på de aktivitetene vi gjør. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Denne nettsiden scannes for potensiell skadelig programvare og sårbarheter av Sucuri sin SiteCheck. Vi sender ingen personopplysninger til Sucuri, men Sucuri kan spore opp personopplysninger som er offentlig tilgjengelig (eksempelvis kommentarer) i forbindelse med scanningen. For flere detaljer, se Sucuri sin personvernerklæring.

Utover nevnte tjenester, deler vi ikke dine opplysninger med noen.

Sikkerhetslogger tilknyttet iThemes Security

IP-adressen til besøkende, bruker-ID til innloggede brukere, og brukernavn fra innloggingsforsøk logges i enkelte tilfeller for å unngå uønsket aktivitet og for å beskytte nettsiden fra spesifikke typer angrep. Eksempler på slik loggføring inkluderer inn- og utlogging, forespørsler etter mistenksomme URL’er, endringer på sidens innhold og oppdateringer av passord. Opplysningene som logges lagres i 14 dager.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Sikkerhetslogger fra Sucuri SiteCheck oppbevares i 14 dager.

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss gjennom nettsiden. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Denne nettsiden er med i et stort nettverk av nettsider som beskytter mot såkalte brute force attacks – datainntrengningsforsøk der man ved hjelp av programvare prøver alle mulige kombinasjoner av tall, bokstaver og andre tegn for å få tilgang til opplysninger. For å kunne muliggjøre denne beskyttelsen for vår nettside og våre brukere, deles IP-adressen til alle som forsøker å logge inn på siden med en tjeneste som leveres av ithemes.com. For detaljer, vennligst se iThemes Privacy Policy.

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Kontaktinformasjon

Du kan nå oss via Messenger, e-post (hei@e-handelnorge.no) eller på telefon 97997333.